NapindítóHíradóVezércikkPaláverBayer ShowLáncreakcióRadarMonitorKommentHírFM
HírTvPanaszkönyv
Panaszkönyv: Így készültek a nyitásra, erre számítanak a vendéglátósok

Panaszkönyv: Így készültek a nyitásra, erre számítanak a vendéglátósok

Nyitnak a teraszos vendéglők! Ki, mit vár az enyhítéstől? Hogyan tudják majd betartani és betartattni a szabályokat a fogyasztókkal? Ezen a héten rendhagyó forgatáson vett részt gasztronómiai szakértőnk, Csíki Sándor. Arra voltunk kíváncsiak, hogy a tervezett terasznyitás előtti napokban, milyen kép fogad bennünket a fővárosban.

Vágólapra másolva!

Sokan attól tartanak, hogy a budapestiek a jó idő beköszöntével hétvégenként inkább vidékre utaznak, ezzel együtt pedig a munkaerő is elvándorol.

Csíki Sándor azt mondja, csakúgy, mint a boltokban óhatatlan lesz, hogy drágulással kell számolni az éttermekben is és ez nem azét fog nőni, mert most akarják behozni a vendéglátósok az elmaradt nyereségeket. Az ok, hogy jócskán megugrottak a beszerzési árak.

Drágul az élet, de az nagy kérdés, hogyan alakul a vendéglátóhelyek forgalma, amihez elsőként a terasznyitás ad löketet.

További témáink:

Legelőt vett erdő lett belőle

Egy vitatható adásvétel és az új tulajdonosra váró nem vár kötelezettségek. Egy legelővásárlás keserves tanulságai a Panaszkönyvben.

Reménytelenül

Reménytelen ügyek, reménykeltő ígéretek és ismét nagyot csalódó ügyfelek. Pénzük helyett csak újabb csalódást kaptak. Átverés vagy sem a társaság, amely a kilátástalan ügyekkel szemben ígér harcot?

Teljes adás: