NapindítóHíradóVezércikkPaláverBayer ShowLáncreakcióRadarMonitorKommentHírFM
HírTvSzínes

A rakott krumpli lesz a Gourmet Fesztivál főhőse

A gulyás után idén a rakott krumpli lesz a Gourmet Fesztivál főhőse.

  • 2014. május 12., hétfő 19:06
Vágólapra másolva!

A rendezvény hétfői sajtótájékoztatóján a három magyarországi Michelin-csillagos étterem séfje készítette el az ételt. Azok akik május 30. és június 1-je között ellátogatnak a Millenárisra, legalább harmincféle rakott krumplit kóstolhatnak. A napi belépő 3300 forint lesz. A rendezvényt szervező cég ügyvezetője azt mondta: a 110 kiállító meghívásos alapon vesz részt a rendezvényen. Gerendai Károly szerint a fesztivál célja, hogy megmutassa az élvonalbeli hazai gasztronómiai állapotok keresztmetszetét.

– A lényege az az, hogy körbe lehet járni, összesen 110 kiállító lesz, ebből 50 étterem, és mellette, mint ahogy említettem, borászatok, pálinkaházak, gourmet-boltok, cukrászdák, mindazok, akikről azt gondoljuk, hogy valamilyen módon az élvonalát képezik a hazai gasztrokínálatnak – mondta a Sziget Szervezőiroda ügyvezető igazgatója.