NapindítóHíradóVezércikkPaláverBayer ShowLáncreakcióRadarMonitorKommentHírFM
HírTvPanaszkönyv
Panaszkönyv: Terítéken a húsvéti sonkák

Panaszkönyv: Terítéken a húsvéti sonkák

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Magyarországon Húsvétkor szinte minden család asztalára kerül sonka. A hagyomány szerint a hosszú böjt után a Húsvét az első alkalom, amikor az emberek húst vesznek magukhoz. A téli disznóöléskor készült sonkát kora tavasszal füstölték vagy érlelték, így először Húsvétkor kerülhetett az asztalra - valószínűleg ezért lehet ilyen kitüntetett szerepe. Mi annak jártunk utána, hogy vajon milyen minőségűek a boltokban kapható sonkák. Következzen tehát a kínálat, szókimondó szakértők tálalásában

Vágólapra másolva!

Ellenőrzés - Kevesebb jogsértés, minőségi élelmiszerek, tudatosabb fogyasztók. A Húsvét előtti átfogó élelmiszer-ellenőrzés tanulságai. A stúdióban Zsigó Róbert, az Agrárminisztérium államtitkára .

Sonkateszt– gyorspácolt, füstölt, gyorsérlelésű vagy hagyományos? Vettük, vittük, teszteltük. Terítéken a húsvéti sonkák.

Nyuszik – Milyen a minőségi csokoládényúl, mennyibe kerül, és melyik a legfinomabb? Panaszkönyvben a hazai csokinyuszi kínálat.

Rajtverseny – Játszva nevel tudatos fogyasztókat a GVH és a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége.

Hír TV