NapindítóHíradóVezércikkPaláverBayer ShowLáncreakcióRadarMonitorKommentHírFM
HírTvKülföld
Vizsgálják, hogyan vegyék rá az embereket a rovarevésre

Vizsgálják, hogyan vegyék rá az embereket a rovarevésre

Pszichológiai módszerekkel vennék rá az embereket a rovarevésre.

  • 2024. szeptember 03., kedd 06:42
Vágólapra másolva!

A National Alternative Protein Innovation Centre (NAPIC) nevű intézet, amelyet a UK Research and Innovation, egy kormányzati szervezet finanszíroz, a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése nevében, az Egyesült Királyság nettó zéró programjának részeként próbálja a lakosságnak eladni a „hús alternatíváit”.

Anwesha Sarkar professzor, a Leedsi Egyetemről, ahol a kutatóközpont székhelye lesz, a Telegraphnak elmondta: „Szeretnénk az alternatív fehérjéket általánossá tenni egy fenntarthatóbb bolygó érdekében”.

Ez az étrend magában foglalja a „tücskökből készített darált húst” és a különböző rovarokat, amelyeket „hamburgerre emlékeztető” anyaggá őrölnek.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA!